Livsmedelsbranschens arbetsmiljö
En bok om vanliga risker i livsmedelsbranschen och hur dessa kan hanteras i det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Information om boken
Livsmedelsbranschens arbetsmiljö beskriver vanliga risker i branschen och ger vägledning om hur riskerna kan undersökas, riskbedömas, förebyggas och hanteras med ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Boken ger även information om lagar och regler för arbetsmiljön och hur arbetsplatsen kan skapa en bra säkerhetskultur.
Målgruppen är chefer, skydds- och arbetsmiljöombud och andra arbetstagare. Boken kan användas vid utbildningar eller som en guide i vardagen. Syftet är att öka kunskapen och förbättra arbetsmiljön för alla i livsmedelsbranschen.
Livsmedelsbranschens arbetsmiljö kompletterar Prevents generella arbetsmiljömaterial i serien BAM - Bättre arbetsmiljö.
Du köper boken via vår samarbetspartner Publit. Även om du har konto hos Prevent behöver du fylla i dina uppgifter hos Publit.
Du laddar ner boken på din dator eller telefon. Boken är en kostnadsfri pdf.