Hoppa till huvudinnehållet

BAM för livsmedelsbranschen 5 dagar

Har du tillräckliga arbetsmiljökunskaper för att öka säkerheten och trivseln på arbetsplatsen? Vet du vilka lagar och regler som gäller?

Den här utbildningen ger både grundläggande kunskaper i arbetsmiljö och kunskap om livsmedelsbranschens särskilda förutsättningar och risker. Du får lära mer om vikten av att samverka i arbetsmiljöarbetet och hur du kan jobba förebyggande och hälsofrämjande på din egen arbetsplats.

Pedagogiken är varierad – filmade arbetssituationer är underlag för grupparbeten och teori varvas med övningar, diskussioner och egna reflektioner.

Efter utbildningen ska du känna dig trygg med att du har grundläggande kunskaper om att upptäcka och hantera risker, arbeta förebyggande, söka information och samverka.

Utbildningen kräver inga förkunskaper. 

Företagsanpassad utbildning

Vi erbjuder gärna utbildningen i företagsanpassat format.